Mirëqenie / 2 Shkurt 2013, 16:12

Çfarë t’i dhuroni partnerit për Shën Valentin?

Me rastin e Shën Valentinit, Philips ka menduar për dhuratën ideale, për ta bërë akoma më speciale festën më romantike të vitit.

Për personat që përkujdeset për pamjen e jashtme, Styleshaver është dhurata perfekte për të krijuar një look origjinal dhe të kujdesur, me të mund të realizoni: modelim, stil dhe rruajtje, në një produkt të vetëm!
Ky stilues për fytyrën vë në dispozicion gjithçka duhet, për të modeluar mjekrën, për të pasur një efekt të shkujdesur ose një rruajtje të pastër, madje edhe për mjekrat më të dendura. Mjafton ta kthesh nga ana e kundërt për të kaluar nga rruajtja tek rimodelimi. Është izolues 100% dhe i pajisur me bateri jone litiumi.
Varieteti i Philips Styleshaver përfshin dy modele: Philips Styleshaver ( QS6140) dhe Philips Styleshaver Pro ( QS6160). Ky i dyti paraqet karakerisitka shtesë që e bëjnë të përsosur për udhëtimet, falë mekanizmit të bllokimit që ndalon të vihet në punë padashje dhe një këllëfi mbrojtës ku mund të futet me lehtësi.
Çmimet :
Modeli QS6140 - € 89.99;
Modeli QS6160-  € 110.99

Horoskop