Shtepia 1 Gusht 2015

Shtëpia e ëndrrave, duhet të jetë në periferi?!

Shtepia

ho-
Nëse doni të jeni larg qytetit, trafikut, pluhurit, apo zhurmës zgjidhja është shumë e thjeshtë: kaloni një fundjavë të bukur qetësie në fshat. Shikoni fotot e mëposhtme dhe ju do të frymëzoheni duke u larguar përkohësisht nga zhurma dhe rutina.

 

Vetëm imagjinoni; ajri i freskët, një filxhan çaj, paqja dhe heshtja – këto të gjitha ju ndihmojnë që të merrni veten dhe të relaksoheni për të filluar një javë tjetër të ngarkuar në punë.

ho-


ho-


ho-


ho-


ho-


ho-


ho-


ho-


ho-


ho-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor