Turizmi / 27 Tetor 2015, 09:37

Si të maskoni fëmijët tuaj për Halloween

child-1
Halloween është kthyer në një nga festat më të dashura për fëmijët, të cilët gëzojnë për të festuar, ngjyrosur apo duke u veshur në mënyrë të frikshme. Shtrigat, mumiet, vampirët, skelete dhe të çdo lloji ... në këtë rast fëmijët nuk duhet të jenë me nota të frikshme horrori, por edhe të bukur. Ne ju japim disa ide se si të kënaqni fëmijët tuaj duke ia plotësuar dëshirën për ditën e Halloween-it.

child-1


child-1


child-1


child-1


child-1


child-1


child-1


child-1


child-1


child-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Horoskop