Mirëqenie / 15 Shkurt 2013, 18:26

Modelet e flokëve për meshkuj, pranverë 2013

Që nga look-u i vjetër deri tek ai më eleganti, ja modelet e të flokëve për meshkuj për pranverën 2013.

Cili është ai mashkull që nuk ndjek modën e flokëve? Mënyra se si i mbajmë flokët është gjëja më e rëndësishëm për t’u shprehur e për t’u dalluar nga të tjerët. Së bashku me veshjen, krehja e duhur e flokëve kontribuon në mënyrë përcaktuese në suksesin e pamjes së një mashkulli.
Modeli i vjetër, i frymëzuar nga James Dean dhe Marlon Brando: do të vazhdojmë të shohim ndikimin e viteve ’40-’50 për look-un e vjetër, që janë në modë prej kohësh. Bëhet fjalë për një krehje relativisht të thjeshtë për t’u krijuar dhe më efekt të madh për darkat e rëndësishme.
Modeli i pakrehur me nuanca artistike: është modeli i flokëve të lënë të lirë dhe të pakrehur si elegantët modernë stil, Vincent Gallo. Flokët janë më të gjatë dhe gjatësia jashtë kufijve mund të kontrollohet me një krehje anash. Edhe mjekra e gjatë, parruar prej tre javësh, është bërë një element me të cilin shumë meshkuj luajnë për të theksuar këtë stil prej artisti bohemian.
Modeli i freskët dhe i shëndetshëm: pothuajse të gjithë stilistët, për pranverën-verën 2013 udhëzojnë një prerje të kontrolluar në vëllim e lëvizje me përdorimin e produkteve si xhel, brilantinë, apo shkumë. Edhe sepse, siç e dimë, në pranverë dhe verë, efekti i lagur dhuron menjëherë një pamje të freskët dhe të shëndetshme që pëlqehet nga të gjithë.

Horoskop