Pushime verore 8 Dhjetor 2015

Qytetet bregdetare të Italisë

Pushime verore

italiaaa

E vendosur në pjesën jugore të Evropës, ky vend është i pasur në çdo gjë që historia mund të ofrojë: letërsi, muzikë, arkitekturë, ngjarje, njerëz të famshëm. Ky vend shumë i vjetër ishte qendra e shumë ngjarjeve historike, kështu që nuk është çudi që Italia ka ndikuar shumë vende të tjera. Po për vendin fqinj të Shqipërisë bëhet fjalë, Italia ! Ky vend është i mrekullueshëm në shumë mënyra, dhe qytetet bregdetare janë një mrekulli e Italisë. Ato janë kombinim perfekt i natyrës, detit dhe arkitekturës mesdhetare. Ndoshta jemi pak herët për pushimet e verës, por udhëtime të tilla duan organizim kështu që hidhini një sy vendeve.

1.Manarola- Cinque Terre

2. Capri 

 

Capri.jpg 

Camogli

 

Camogli.jpg

 

Sorrento 

 

Sorrento.jpg

 

Portofino

 

Portofino.jpg

 

Positano

 

Positano.jpg

 

Polignano a Mare

 

Polignano-a-Mare.jpg

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor