Modë / 12 Janar 2016, 12:16

Tatuazhe të vogla që çdokush do t'i adhurojë

ouuuuuuuuuuuuuuuu

Tatuazhet janë formë e të shprehurit artistik dhe mbeten gjithmonë një gjë mjaft personale.  Qoftë i vogël apo i madh, me kuptim apo thjesht një figurinë mbi tatuazhet do të ketë qendrime të kundërta. Të pëlqen apo jo, dy mundësi ka ! Por nëse ju futeni tek njerëzit që i shihni si diçka mjaft estetike dhe të këndshme në lëkurën tuaj dhe problemi  qëndron tek njerëzit rreth jush që nuk i pëlqejnë ndoshta me këto tatuazhe të vogla mund “t’ua prishni mendjen”. Është një zgjedhje personale dhe ju nuk keni pse shqetësoheni që çdokujt t’i pëlqejë tatuazhi juaj, por ndoshta dhe ju do të donit që njerëzëzve më të afërt t’i dukej bukur tatuazhi juaj. Shikoni galerinë për disa ide tatuazhesh që do t'i adhuroni.


02c7d77dbfdc2c98902841433ec8e28c


 3ae1d38d8f7b2afe4569abbeb3de539f


 4a28cfcdf0f5f0207a834a3fe363535c


 7eb1855ab62a7d77338c09011138124f


  5575c0034b5a4a8cc46e7185aa2233fc


 9545a97ad3af602d80ec51c3e4867151


 eed9f8b03b2a3045143f8089baf8b66d


 f41b413ba81b878c73adbca32a2df5e9

Horoskop