Turizmi / 31 Korrik 2012, 03:06

Si të visheni për pushimet në bregdet? (për gratë)

Për pushimet në plazh, natyrisht që veshjet kryesore janë rrobat e banjës.

Zgjidhni veshje që hiqen e vishen lehtë kur doni të ndërroheni, si për shëmbull një fustan apo një fund.


Mendoni edhe për një këmishë apo një bluzë që mund ta vishni në rast se dielli është tepër i fortë.


Veç tyre, mendoni për një veshje tjetër në mbrëmje, kur ulet temperatura, si një jelek apo një xhaketë.


Mos harroni të merrni një çantë për të marrë me vete gjërat e nevojshme të plazhit: aksesorët, kremërat, syzat e diellit, etj.


Dhe sigurisht që nuk merren këpucë me taka, por sandale të sheshta.

Horoskop