Turizmi / 31 Korrik 2012, 03:09

Si të visheni për pushimet në fshat? (për gratë)

Pushimet në fshat bëhen për t’u qetësuar e rimarrë veten.

Por kjo nuk do të thotë që të mos i vini rëndësi përdorimit të një veshjeje të përshtatshme.


Duhet zgjedhur një veshje praktike dhe me frymën e fshatit. Mund të zgjidhni fustane të lehta dhe me lule, pantallona të shkurtra apo pantallona praktike dhe elegante me ngjyra natyrale.


Harrojini takat e larta dhe merrni, për shëmbull, sandale të ulta.


Zgjidhni çanta praktike si për shëmbull një çantë kurrizi prej lëkure.


Më në fund, mendoni edhe për bizhuteritë dhe aksesorët për t’i dhënë veshjes suaj diçka femërore: bizhu me lule apo kafshë, shall, etj.

Horoskop