News / 21 Shkurt 2024, 18:22

"Dua Lipa ka rrënjët tona", mediat boshnjake: Nëna e saj është nga Bosnja

 "Dua Lipa ka rrënjët tona", mediat boshnjake: Nëna e

Këngëtarja shqiptare me famë botërore, Dua Lipa është një figurë e njohur dhe shumë e dashur ndërkombëtarisht. Kohët e fundit mediat boshnjake kanë theksuar një element interesant të identitetit të saj që lidhet ne gjyshen e saj nga ana e mamasë e cila ka prejardhje boshnjake. Interesant është edhe emri i nënës së Dua Lipës, Anesa, i cili është një emër tradicional që gratë boshnjake preferojnë për vajzat e tyre, me qëllimin që të ruajnë dhe nderojnë rrënjët e tyre kombëtare.

E njohur shpalosjen me krenari të origjinës së saj shqiptare në rrjetet sociale, Dua Lipa ka ndarë gjithmonë këtë pjesë të historisë së saj personale me ndjekësit e saj në Instagram.

"Dua Lipa ka rrënjët tona", mediat boshnjake: Nëna e

"Dua Lipa ka rrënjët tona", mediat boshnjake: Nëna e

 

Horoskop