News / 2 Prill 2024, 12:03

Fermerët diskutojnë për mbrëmjen e spektaklit, Mariana: Më pëlqejnë debatatet

Fermerët diskutojnë për mbrëmjen e spektaklit, Mariana:

Mariana, Floriani dhe Valeri teksa po pinin së bashku kafenë e mëngjesit, kanë diskutuar se çfarë ndodhi gjatë mbrëmjes së spektaklit.

Mariana është shprehur se i pëlqyen debatet që ndodhen dhe se duhet të ketë dinamika.

Të njëjtin mendim me të ndau edhe Floriani dhe Valeriu, i cili tha se duhet të ketë larmishmëri diskutimesh.

“Më pëlqejnë këto debatet kështu, pjesën më të madhe të debateve unë nuk i dija. Dhe del në një konluzion në fund”, tha Mariana. /vizionplus

Horoskop