News / 15 Nëntor 2023, 19:10

Jeta dhe stili i ikonës së artit e modës italiane, Raffaella Carrà, tashmë në një libër. Në librari nga 17 nëntori

Jeta dhe stili i ikonës së artit e modës italiane, Raffaella

Fill dy vite pas vdekjes së këngëtares, balerinës, prezantuese televizive, aktore dhe modele italiane, Raffaella Carrà , vjen një vëllim kushtuar tërësisht asaj.

Jeta dhe stili i ikonës së artit e modës italiane, Raffaella
Libri i ri i titulluar "Raffaella Carra, midis modës dhe mitit" do të dal në librari nga 17 nëntori. Artistja italiane, shumë më tepër se një ikonë e popit, mundi të fliste me breza të ndryshëm, duke u bërë e pavdekshme në të gjitha aspektet.

Jeta dhe stili i ikonës së artit e modës italiane, Raffaella
Nëse do të flasim për modën sipas yllit italian, ajo kishte një garderobë plot ngjyra. Gjithmonë ka pasur tendencën të vishte veshje që nuk ishin parë më parë në ekran. Dhe për më tepër Raffaella Carra, parashikoi një pjesë të mirë të tendencave, që sot shihen në pasarela, si crop- tops.

Jeta dhe stili i ikonës së artit e modës italiane, Raffaella
Në librin kushtuar Carra-s, do të gjeni foto të saj ndër vite të publikuar dhe jo, ku shaqet e kombinuar me veshje të cilat, ende sot frymëzojnë botën e modës dhe personazhe të famshëm.

 

Horoskop