News / 11 Shkurt 2024, 19:00

"Kam humbur një fëmijë para pak kohësh", Sara Gjordeni rrëfehet para Bardhit

"Kam humbur një fëmijë para pak kohësh", Sara

Sara Gjordeni, pasditen e sotme i ka rrëfyer Bardhit se ka humbur një fëmijë tani afër. Ajo tha se nuk e di askush as brenda dhe as jashtë shtëpisë përveç personi me të cilin ka qenë shtatzënë dhe mamaja e saj.

Sara ka treguar se ka qenë në një lidhje me një boksier dhe marrëdhënia e tyre ka mbetur pezull në momentin që është futur brenda shtëpisë, pasi ishin të zënë.

Pjesë nga diskutimi:

Sara: Bardh, tani afër kam humbur një fëmijë

 Bardhi: Ideja është që të jetë sekret që se di kërkush brenda
Sara: Se di askush brenda, as jashtë. Përveç atij, mamit

Bardhi: Ai (Endriku) të pa kur e the, dhe ti e pe

Sara: Jo, unë e pashë dhe për një sekret tjetër kur e kuptova se e ka ai

 Sara: Kur kam humbur fëmijën atëherë ka qenë pika që u bëra kjo sara pa takt

Horoskop