News / 2 Prill 2024, 20:23

Mbi 1.1 miliard dollarë pasuri, Taylor Swift i bashkohet klubit të personave më të pasur në botë

Mbi 1.1 miliard dollarë pasuri, Taylor Swift i bashkohet klubit të

Këngëtarja amerikane Taylor Swift i është bashkuar Elon Musk në listën e personave më të pasur në botë.

Ylli amerikan ka hyrë në Listën e Miliarderëve, të përpiluar prej revistës Forbes, për herë të parë, pas regjistrimit të një pasurie prej 1.1 miliard dollarësh.

Në listë këtë vit ka hyrë edhe Sam Altman, krijuesi i aplikacionit ChatGPT të kompanisë AI, me një pasuri prej 1 miliard dollarësh.

Mirëpo Bernard Arnault dhe familja e tij, që qëndrojnë mbrapa kompanisë franceze të mallrave luksoze LVMH, e kryesojnë listën e revistës Forbes me një pasuri prej 233 miliardë dollarëve.

Forbes ka thënë se në vitin 2024 është regjistruar një rekord i miliarderëve – 2.781.

Forbes ka thënë se elita botërore është më pasur se kurrë dhe e ka një pasuri kolektive prej 14.2 trilionë dollarëve.

Horoskop