News / 2 Prill 2024, 17:38

"Nuk e di si është prej vërteti", Elsa Lila tregon arsyen e pazakontë pse nuk ka shkuar kurrë në një diskotekë

"Nuk e di si është prej vërteti", Elsa Lila tregon

Teksa po bisedonte me Dijonisin, Elsa ka rrëfyer se nuk ka shkuar kurrë në diskotekë.

Ajo ka thënë se ka arsyet e saj shkencore dhe nuk ka shkelur në asnjë diskotekë të botës.

Këngëtarja ka thënë se është natyrë fondementaliste dhe për shkak të bindjeve të saj, ajo mendon se diskotekat janë armiku i saj.

“Jam njeriu që nuk ka shkelur kurrë në diskotekë. Diskotekat i kam alergji, nuk e di si është prej vërteti. E kam nga filmat dhe nga tregimet, por nuk e kam idenë se nuk shkoj. Kam arsyet e mia shkencore përse nuk futem. Për mua diskotekat janë armiku numër një”, tha Elsa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vizion Plus (@vizionplustv)

Horoskop