News / 4 Dhjetor 2023, 10:47

Si duken këto 10 personazhe të famshëm në jetën reale dhe në tapetin e kuq

Si duken këto 10 personazhe të famshëm në jetën reale

Pas shkëlqimit që shumë Vip-a shfaqin në tapetin e kuq, sigurisht që kanë edhe një jetë normale pas famës. Një jetë ku duhet të jenë familjare, nënë, bashkëshorte, etj. Pra, në thelb janë edhe individë që lundrojnë në kompleksitetin e jetës së përditshme.

Në këtë artikull do ju tregojmë 10 personazhe të famshëm se si duken në ecjet mbi tapetin e kuq dhe si duken ato në jetën e përditshme.

1. Jennifer Lopez

Si duken këto 10 personazhe të famshëm në jetën reale

2. Angelina Jolie

Si duken këto 10 personazhe të famshëm në jetën reale

3. Kate Moss

Si duken këto 10 personazhe të famshëm në jetën reale

4. Monica Bellucci

Si duken këto 10 personazhe të famshëm në jetën reale

5. Uma Thurman

Si duken këto 10 personazhe të famshëm në jetën reale

6. Cameron Diaz

Si duken këto 10 personazhe të famshëm në jetën reale

7. Selena Gomez

Si duken këto 10 personazhe të famshëm në jetën reale

8. Jennifer Aniston

Si duken këto 10 personazhe të famshëm në jetën reale

9. Cindy Crawford

Si duken këto 10 personazhe të famshëm në jetën reale

10. Julia Roberts

Si duken këto 10 personazhe të famshëm në jetën reale

Horoskop