Mirëqenie / 7 Nëntor 2022, 16:51

Një botë e magjishme aromash ju pret, ç'do të ndodhë me Chanel nga 15 dhjetori deri më 9 janar të vitit 2023

Një botë e magjishme aromash ju pret, ç'do të

Nga 15 dhjetor 2022 deri më 9 janar 2023, Chanel do festojë aromat e saj me një ekspozitë të jashtëzakonshme në Grand Palais Éphémère.


Shqisat aktivizohen, imagjinata vihet në lëvizje! LE GRAND NUMÉRO DE CHANEL është një përvojë e paprecedentë, si për ekspertët ashtu edhe për jo-ekspertët, një udhëtim gjithëpërfshirës që ju fton të ndiqni yllin tuaj me fat, të shfrytëzoni mundësinë tuaj ose të bëheni pjesë e legjendës.

Nga klasike te ikonike, nga minimalizmi i zhveshur deri te sofistikimi më i lartë, nga aksesori i përditshëm te vepra e artit që ka frymëzuar artistët më të mëdhenj - disa prej veprave të të cilëve do të ribashkohen për herë të parë - është veçantia e parfumeve CHANEL shprehur përmes një vizite të pasur me eksperienca, zbulime dhe emocione. Të përballesh me ta do të thotë të takosh fatin, një forcë jetike dhe një ambicie të vetme: të transformosh jetën e dikujt dhe ta bësh të zakonshmen të jashtëzakonshme.

Një botë e magjishme aromash ju pret, ç'do të


NGA 15 DHJETOR 2022 DERI 9 JANAR 2023 NË GRAND PALAIS ÉPHÉMÈRE!

Regjistrimi nga data 17 Nëntor 2022 në grand-numero.chanel.com

Adresa: Place Joffre, 75007 PARIS

Horoskop