Modë / 11 Nëntor 2022, 17:23

Njihuni me COMETES COLLECTIVE, grupin e talenteve që pritet të formësojnë të ardhmen e bukurisë

Njihuni me COMETES COLLECTIVE, grupin e talenteve që pritet të

Suksesi i Gabrielle Chanel është historia e një takimi unik midis talentit dhe fatit: një shpirt vizionar i guximshëm nga takimet e rastësishme. Stili i saj mund të përputhej vetëm me talentin e saj të lindur për biseda të frymëzuara - dialogë krijues të pandërprerë që përcaktojnë etikën e shtëpisë deri më sot.

Shpesh paradoksale, arti i takimit krijues është sa elegant aq edhe i guximshëm. Është forca që bashkon femëroren dhe mashkulloren, thjeshtësinë dhe pasurinë, të tashmen dhe të ardhmen, të njohurën dhe të panjohurën, ekspertizën teknike dhe ëndrrat spektakolare, përjetësinë dhe inovacionin, bardh e zi.

Njihuni me COMETES COLLECTIVE, grupin e talenteve që pritet të

Çfarë është bukuria nëse jo historia e shumë takimeve transformuese? Bukuria është ajo ku forma takohet me ngjyrën, dhe hija takohet me dritën. Është një vallëzim midis materies dhe iluzionit, midis imagjinatës dhe realitetit të dikujt, midis një gruaje dhe fatit që ajo përcakton për vete.

Në CHANEL, bukuria është historia e një triniteti të shenjtë: singulariteti, joshja dhe akti i bërjes. Është një udhëtim i pafund që ushqehet nga e kaluara, i rrënjosur në momentin e tashëm dhe që shikon me guxim drejt së ardhmes.

I shtyrë nga oreksi i lindur për shkëmbim krijues, CHANEL ka kënaqësinë të prezantojë COMETES COLLECTIVE, një grup talentesh në zhvillim që formësojnë të ardhmen e bukurisë. Me COMETES COLLECTIVE, Studio e Krijimit të Makeup CHANEL përshpejton vrullin e saj krijues, duke shfrytëzuar fuqinë e diversitetit duke fuqizuar këndvështrime të shumta. Ky koncept inovativ dhe gjithëpërfshirës hap një fushë të re mundësish në Studion e Krijimit të Makeup CHANEL.

Që nga tetori 2022, ky grup yjesh në rritje do të fillojë të shkëlqejë, secila duke punuar në mënyrën e vet për të zgjeruar paletën e ngjyrave dhe nuancave të CHANEL, për të riinterpretuar ikonat dhe për të rishpikur dhe pasuruar gjuhën krijuese të shtëpisë. I tyre është arti i të ëndërruarit, krijimit dhe ripërcaktimit të rolit që luan dhe do të luajë grimi në jetën tonë.

Çdo anëtar i këtij kolektivi është zgjedhur për vizionin e tyre të gjallë dhe të veçantë të bukurisë, si dhe për vlerat e tyre që rezonojnë me ato të CHANEL. Së bashku, ata do të shtojnë një kapitull të ri pionier në traditën e Shtëpisë për të eksploruar mënyrën se si gratë e shohin veten e tyre. Secili artist do të sjellë vizionin e tij unik, duke autorizuar koleksionet e tij sezonale dhe duke punuar së bashku në publikimet e përbashkëta.

Fryma e transmetimit dhe e bashkëpunimit është e gjallë si kurrë në Shtëpinë e CHANEL, dhe është në zemër të COMETES COLLECTIVE. Të galvanizuar nga frymëzimi i ndërsjellë dhe ekspertiza e përbashkët, ata do të angazhohen në një dialog krijues shumëngjyrësh që do të bëhet më i pasur me kalimin e kohës, me talente dhe perspektiva të reja që i bashkohen bisedës. KOLEKTIVI COMETES është një fis mendimtarësh të pavarur të bashkuar, mbi të gjitha, nga bindja se bukuria vjen nga liria për të qenë dhe për t'u bërë vetvetja në të gjithë pasurinë, kompleksitetin dhe nuancën tuaj.

Duke krijuar këtë komunitet talentesh në zhvillim, Studio e Krijimit të Makeup CHANEL ndjek hapat sipërmarrëse të Gabrielle Chanel, shpesh revolucionare dhe gjithmonë në shërbim të një stili ikonik që përcakton kohën e tij. Të frymëzuar nga trajektoret e tyre përkatëse dhe të nxitur nga një pasion i përbashkët për bashkëpunim, Ammy Drammeh, Cécile Paravina dhe Valentina Li janë artistet e para që i bashkohen COMETES COLLECTIVE.

Njihuni me COMETES COLLECTIVE, grupin e talenteve që pritet të

Shtëpia është krenare që bashkëpunon me këta artistë, marrësit meritorë të vlerësimit ndërkombëtar për krijimtarinë e tyre, ekspertizën e tyre dhe vizionet e tyre të lira dhe autentike të bukurisë. Me mbështetjen e CHANEL Makeup Creation Studio, ata do të kontribuojnë në zhvillimin e koleksioneve të reja dhe do të imagjinojnë përmbajtje frymëzuese për adhuruesit e grimit CHANEL.

Pasi ka nisur tashmë këtë kapitull të ri emocionues, Shtëpia do të zbulojë koleksionet e para COMETES COLLECTIVE në Janar 2024.

Horoskop