Mirëqenie / 29 Shtator 2022, 14:14

Njihuni me maskën e VIP-ave dhe mrekullitë që bën në fytyrën tuaj

Njihuni me maskën e VIP-ave dhe mrekullitë që bën në

Maska e quajtur LED është një maskë e përzgjedhur nga shumë emra të njohur të Hollivudit. Bëhet fjalë për një trajtim jo-invaziv, pa dhimbje, me efekt rigjenerues të lëkurës.

Nxit prodhimin e kolagjenit dhe rigjeneron qelizat e lëkurës. Led Mask në përfundim të trajtimit mundëson lëkurë më të qetë, me më shumë shkëlqim dhe më të freskët.

Ngjyrat e ndryshme të dritës trajtojnë problematika individuale.
– E kuqe: Trajtim Anti-Age
– Blu: Trajtim Anti-Akne
– Infrared: Trajtim kurues

Rezultatet e këtij trajtimi fokusohen në eleminimin e shenjave post-akne dhe reduktimin e sebumit për një lëkurë të shëndetshme. Maska LED është një trajtim jo i kushtueshëm dhe efikas për të gjitha tipet e lëkurës.

Horoskop