Modë / 27 Shtator 2022, 15:02

Palltot e këtij sezoni do të kenë të gjitha këtë të përbashkët

Palltot e këtij sezoni do të kenë të gjitha këtë

Nëse gjithmonë në garderobën tuaj kanë mbizotëruar palltot në ngjyra të errëta, me nuanca të kafes, grisë etj, këtë vit, stilistët po bëjnë thirrje për diversifikimin e veshjeve të vjeshtës me ngjyra më të pasura!

Palltot e këtij sezoni do të kenë të gjitha këtë

Palltot në modë, me ngjyra të ndezura, me silueta më të ngushta, klasike ose minimaliste, që të kujtojnë xhaketat klasike me kapëse të dyfishtë ose prerje të drejtë, janë kudo këtë vit. Trendi dominohet jo vetëm nga pëlhurat më të trasha, por edhe nga ato prej stofi, palltot ‘tedy’ dhe me gëzof artificial.

Palltot e këtij sezoni do të kenë të gjitha këtë

Gjatë stinës së ftohtë, moda përshtatet me nevojat tona, kështu që ndër veshjet e sipërme më në modë, do të shihni gjatësinë treçerekshe dhe ato super të gjata, silueta më të gjera, të cilat ju lejojnë të rrini rehat me një pallto ose të vishni një pulovër më të trashë poshtë saj.

Palltot e këtij sezoni do të kenë të gjitha këtë

Një tjetër trend është kombinimi i aksesorëve të errët dhe më të thjeshtë me një xhaketë me ngjyra të ndezura. Aksesorët mund të jenë doreza lëkure të zeza (veçanërisht në modë janë ato të gjata), një çantë me ngjyrë kafe të errët ose çizme të errëta të stilit ushtarak.

Palltot e këtij sezoni do të kenë të gjitha këtë

Palltot e këtij sezoni do të kenë të gjitha këtë

Palltot e këtij sezoni do të kenë të gjitha këtë

Palltot e këtij sezoni do të kenë të gjitha këtë

Palltot e këtij sezoni do të kenë të gjitha këtë

Palltot e këtij sezoni do të kenë të gjitha këtë

 

Horoskop