
A e dini pse qafa plaket më shpejt se fytyra? Ja faktorët që ndikojnë dhe si t'i ndalojmë rrudhat
Regjisorja dhe shkrimtarja amerikane Nora Ephron dikur shkroi: “Fytyrat tona janë gënjeshtra, qafat tona janë e vërteta”. Dhe...
Përbërësit: gjizë, 4 patate, 400 g fasule (të ziera), qepë e njomë, djathë Parmigiano dhe pak mustardë.
Përgatitja: Pastroni patatet, shpojini me një pirun dhe vendosini në mikrovalë për rreth 12 minuta. Ndërkohë, në një enë shtoni gjizën, fasulet, qepët e copëtuara dhe mustardën. Përziejini derisa të përftoni një masë homogjene.
Pritni patatet me një kryq në mes, duke nxjerrë tulin e patateve për të formuar kështu një hapësirë për mbushje. Shtoni në secilën prej tyre nga masa e përgatitur me gjizë dhe mbi të vendosni pak djathë të grirë. Vendosini në furrë të piqen për rreth 5 minuta, derisa djathi të shkrihet. Ju bëftë mirë!
Regjisorja dhe shkrimtarja amerikane Nora Ephron dikur shkroi: “Fytyrat tona janë gënjeshtra, qafat tona janë e vërteta”. Dhe...
Brad Pitt shfaqet pa këmishë në trajlerin e filmit të tij të ri, të titulluar “F1 “. Aktori fitues i çmimit O...
Eleganca dhe magjia e baletit klasik të transformuar mbi akull është gati të mbërrijë në kryeqytet. Më 14 shkurt...