Astroliving / 3 Dhjetor 2022, 13:43

Për këto 2 shenja të horoskopit dhjetori do të jetë një muaj skëterrë

Për këto 2 shenja të horoskopit dhjetori do të jetë

Dritat shumëngjyrëshe, dhuratat dhe muzika festive do të na shoqërojnë  këtë muaj. Ndërkohë që për disa kjo periudhë është plot emocione, për të tjerë shkakton ankth dhe stres. Punët e shtëpisë, dhuratat, darkat familjare, ndryshimet e minutës së fundit etj do t'i lodhin shumë të lindurit e dy shenjave të mëposhtme, për të cilat  dhjetori do të jetë muaji më i keq.

Demi

Dhjetori ka të bëjë me kufijtë. Ndërsa dielli vazhdon të lëvizë në Shigjetar dhe në shtëpinë tuaj të 8-të, do t’ju kërkohet të shqyrtoni mënyrat në të cilat ndërveproni me të tjerët. Nëse kufijtë në marrëdhëniet tuaja nuk janë të qarta, është koha ideale për të vendosur vija të kuqe. Ndërsa ju ofroni bujarisht ndihmën tuaj, të dashurit tuaj shpesh mbështeten tek ju aq shumë saqë përfundojnë duke ju lënduar. Sigurohuni që të mos toleroni më asnjë sjellje toksike. Është e vështirë, por është për të mirën tuaj.

Gaforrja

Vëmendja ndaj punës, zakoneve dhe rutinës ju thërret edhe  në muajin e fundit të vitit. Me Hënën si sundimtare, luhatjet e humorit tuaj janë gjithmonë të shumta, aq sa ndikojnë në jetën tuaj të përditshme. Sidoqoftë, është e rëndësishme të dini se kur ta lejoni këtë. Edhe pse çdo ditë nuk është e njëjtë, rutina e vogël që zbatoni ju bënë të funksiononi më mirë, ndaj qëndroni në rutinën tuaj. Vetëm sigurohuni që të tregoni pak fleksibilitet aty ku është e nevojshme, sepse disa nga aventurat më të mëdha ndodhin gjatë periudhave më të vështira astrologjikisht.

Horoskop