Modë / 5 Prill 2017, 09:44

Piercing në dhemb, rikthehet moda e viteve '90/ Fotogaleri

pirsted

Trendet rikthehen e moda përsëritet ndër vite. Pirsi i dhëmbit është një prej tendencave të viteve ’90 që është rikthyer fuqishëm këtë vit. Askush  nuk mund ta mohojë që ky aksesor ka qenë dhe mbetet tepër i veçantë, gjithmonë nëse i keni dhëmbët perfekt. Një gurë i ngjitur me kujdes, padyshim që do t’i shtojë shkëlqimin buzëqeshjes suaj.  Mund të zgjidhni goldin apo argjendin, mjafton që forma e aksesorit të shkojë përshtat me madhësinë e dhembit. Ndonëse ngjan e parrezikshme kurre mos i ngjisni pirset me atak në kushte shtëpie sepse ky i fundit dëmton smaltin e dhëmbit. Frymezohuni duke parë fotogalerinë e mëposhtme dhe vendosni nëse do e bëni apo jo Burimi: MarieClaire

{gallery}fotogaleri2016/pirse{/gallery}

Horoskop