Modë / 27 Tetor 2022, 14:50

Shëtitjet në natyrë dhe dilema se çfarë të veshim? Sport Vision ka menduar për të gjithë JU!

Shëtitjet në natyrë dhe dilema se çfarë të

Vjeshta është koha ideale për aventura të reja në natyrë dhe këtë vit është koha që ju të shkoni në njërën prej tyre. Pse do thoni ju?

Shëtitjet në natyrë dhe dilema se çfarë të

Pamjet më të bukura mund t'i zbuloni përmes shëtitjeve në natyrë, ose nëse dëshironi aventura të vërteta, ato ju presin në shtigje më të vështira. Çfarë është ajo që ju nevojitet për të arritur majën, por sigurisht edhe për të zbritur në fund? Kjo është e drejtë, ne menduam të njëjtën gjë– veshje, atlete dhe aksesorë cilësorë. Pavarësisht se cilat janë shtigjet, keni nevojë për produkte cilësore që do të lehtësojnë vetë ngjitjen dhe do t'ju përgatisin për temperatura të ndryshme, ose thjesht do t'ju ofrojnë stabilitet gjatë shëtitjeve më të gjata.

Shëtitjet në natyrë dhe dilema se çfarë të

Atletet dhe veshjet e mira janë ato që sigurisht do t'ju lehtësojnë shëtitjet në fundjavë si dhe shëtitjet në natyrë në terrene të pabarabarta dhe të rrëshqitshme. Jemi të sigurt që tashmë keni dëgjuar për modelet adidas terrex, por çfarë është ajo që mund të mos e dini? Këtë sezon mund të gjeni modele për meshkuj dhe femra,të cilat janë të pajisura me teknologjinë BOOST në pjesën e mesme të shputës në mënyrë që të keni energji shtesë në çdo hap. Ajo që tashmë është standarde dhe pse e doni terrex-in është sigurisht membrana GORE-TEX që ju mbron nga kushtet e motit të lagësht, por gjithashtu lejon që këmbët tuaja të kenë qarkullim optimal të ajrit dhe sigurisht të qëndrojnë të ngrohta. Jo, kjo nuk është gjithçka që ofrojnë modelet adidas terrex. Pjesa e brendshme dhe mbështetja në thembra do t'ju falin lëvizje të sigurt mbi çdo sipërfaqe të pjerrët apo terreni shkëmbor, dhe sholla Continental™ Rubber ruan një shtrëngim të besueshëm pavarësisht nëse sipërfaqja është e lagësht apo e thatë.

Shëtitjet në natyrë dhe dilema se çfarë të

Nëse nuk jeni ende gati për aventura malore, ne ofrojmë edhe modele që do të jenë ideale për të lëvizur nëpër qytet gjatë ditëve me shi të vjeshtës apo dimrit me borë. Nëse zgjidhni një model pa qafë apo me qafë, kjo do të varet nga sipërfaqet ku do të ecni, teknologjia dhe stabiliteti që dëshironi, por jemi të sigurt që do të gjeni një model për ju në gamën tonë të modeleve adidas terrex.

Shëtitjet në natyrë dhe dilema se çfarë të

Sot, ecja është më shumë se një lëvizje e thjeshtë dhe të qenit në natyrë ka efekte pozitive në shëndetin e përgjithshëm si dhe në luftimin e stresit të përditshëm, kështu që klikoni këtu menjëherë dhe kërkoni veshje dhe atlete për shëtitje ose hiking, dhe në dyqanin më të afërt SPORT VISION mund t’i provoni ato. Modelet adidas terren të disponueshme në dyqan dhe online.

Horoskop