Mirëqenie / 24 Janar 2018, 12:13

Si mund të tërheqim energji pozitive sa herë që kemi nevojë?

Si mund të tërheqim energji pozitive sa herë që kemi

Përditshmëria jonë ka ngjarje të mira e të këqija, momente e takime që na përcjellin energji positive e negative, na motivojnë ose na bëjnë të humbasim motivim për të vazhduar më tej. Nëse do që jeta jote të ndryshojë për mirë, duhet të nisësh pikërisht nga energjia e brendshme.

Vetë jeta është një palestër e vazhdueshme dhe për të qenë edhe shpirtërisht në formë duhet të përpiqeni në mënyrë të vazhdueshme.

Kujdes: Nuk duhet të shtiresh apo vendosësh maska, duhet vetëm t’i lejosh vetes mendime të bukura e positive, pa bërë rezistencë!

Sa më shumë energji positive të përcjellësh aq më shumë do të tërheqësh!

Përshëndetuni pozitivisht njerëzit që takoni!

Mbani gjithnjë një buzëqeshje gati!

MOS U ANKONI!

Mësoni dhe pranoni të bashkëjetoni me gabimet!

Punoni përditë për të arritur objektivat!

Clirojeni veten nga frikërat!

‘Pilulat’ e energjisë:

Mësoni të jeni të lumtur me atë që keni! 

Vendosni objektiva afatshkurtra që të jenë të lehta për t’u arritur!
Qëndro vetëm në shoqërinë e njerëzve me energji pozitive.
Bëj gjëra që të kënaqin.
Jetoje jetën tënde pavarësisht kujtdo dhe gjithçkaje!

LIVING

Horoskop