Modë / 18 Prill 2022, 17:03

Si të përzgjidhni syzet që ju shkojnë me formën e fytyrës?

Si të përzgjidhni syzet që ju shkojnë me formën e

Përzgjedhja e syzeve të duhura, duhet bërë në varësi të oformës suaj të fytyrës. Si ta përcaktoni saktë çfrë fytyre keni dhe si të zgjidhni  syzet që ju shkojnë më shumë? Më poshtë keni me foto format tipike të fytyrave dhe format e syzeve të përshtatshme për to.

E zgjatur: Një fytyrë e zgjatur është më e gjatë se e gjerë me një ngushtim të lehtë në nofull.

Si të përzgjidhni syzet që ju shkojnë me formën e

Drejtkëndëshe: Një fytyrë drejtkëndore është një gjerësi uniforme, më e gjatë se e gjerë me një nofull në katror!

Si të përzgjidhni syzet që ju shkojnë me formën e

E rrumbullakët: Një fytyrë e rrumbullakët ka kënde më të buta me mollëza pak më të gjera dhe një ballë dhe nofull po aq të gjerë.

Si të përzgjidhni syzet që ju shkojnë me formën e

Formë diamanti: Një fytyrë diamanti është më e gjerë në mollëza me një nofull të theksuar dhe ballë të ngushtë. Zgjidhni syze me kthesa dhe skaje të buta që nuk janë shumë të gjera ose të mëdha.

Si të përzgjidhni syzet që ju shkojnë me formën e

Ovale: Një fytyrë ovale është më e gjithanshme për t'u përshtatur, me mollëza pak më të gjera dhe një ngushtim të butë në ballë dhe nofulla.

Si të përzgjidhni syzet që ju shkojnë me formën e

Katrore: Një fytyrë katrore ka më shumë vija këndore me mollëza, ballë dhe nofulla po aq të gjera. Zgjidhni syze të rrumbullakosura dhe pak të lakuara.

Si të përzgjidhni syzet që ju shkojnë me formën e

Formë zemre: Fytyra në formë zemre është më e gjerë në ballë dhe gradualisht ngushtohet deri në nofull. Zgjidhni syze këndore ose sy mace që janë më të gjera në krye se në fund.

Si të përzgjidhni syzet që ju shkojnë me formën e

 

 

 

Horoskop