Peshorja

8 Janar 2019, 13:39 Peshorja

Vjetor 2022

Vini rregullin në jetën tuaj në vitin 2022. Gjëja e fundit për të cilën keni nevojë është një jetë k...

8 Janar 2019, 13:38 Peshorja

Mujor KORRIK

Korriku karakterizohet nga revolucioni në jetën tuaj, por këtë herë pozitivisht. Marsi dhe Venusi pozitiv ju ndihmojnë të duk...

8 Janar 2019, 13:38 Peshorja

Javor 18-24 shtator

Të dashura Peshore, ju i keni shumë të qarta qëllimet që i keni vënë vetes dhe për këtë arsye dita-ditës ...