Modë / 7 Maj 2021, 15:07

Të shëmtuara apo të bukura? Asnjë nuk po vendos për këto unaza që po i shohim kudo në rrjetet sociale

Të shëmtuara apo të bukura? Asnjë nuk po vendos për

Bubble rings, janë modeli më i shpeshtë i unazave që po shohim kohët e fundit. Ato janë një rikthim i modës i viteve 90!

Të shëmtuara apo të bukura? Asnjë nuk po vendos për

Vetëm se jo të gjithë i pëlqejnë. Dashamirësit e modës janë ndarë në dy pjesë, në ata që kanë vendosur në duart e tyre më shumë se 2 prej unazave me ngjyra dhe gura dhe në ata që nuk i shohin dot!

Të shëmtuara apo të bukura? Asnjë nuk po vendos për

Disa nga personazhet e njohura që kanë “ përqafuar” këtë trend janë:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lori Hoxha (@lorihoxha)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brittany Xavier (@brittanyxavier)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella ???? (@bellahadid)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SARAH LYSANDER???? (@sarahlysander)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chuuuuu (@briannetju)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Devin Arielle (@devapollon)

Horoskop