Modë / 7 Korrik 2022, 13:48

Trendi që ka vendosur Kate Middleton, si të keni një pamje mbretërore me këtë model fustani

Trendi që ka vendosur Kate Middleton, si të keni një pamje

Kate Middleton di të dallojë gjërat që vërtet kanë vlerë, të paktën në fushën e modës. Nëse e keni admiruar stilin elegant të Dukeshës së Kembrixhit gjatë viteve, do ta dini se pikat klasike përsëriten herë pas here në paraqitjet e saj.

Ajo ka veshur këtë model në shumë dalje ndër vite, si atëherë kur rikrijoi një veshje të frymëzuar nga Princesha Diana dhe së fundmi kur u shfaq në Wimbledon së bashku me Princin William.

Trendi që ka vendosur Kate Middleton, si të keni një pamje

Natyrisht, na pëlqen të shohim një anëtare të familjes mbretërore të përsërisë një veshje të mirë dhe na pëlqen veçanërisht kur dikush ikonik si Middleton zotëron artin e stilit të saj të veçantë.

Në rast se jeni në kërkim të disa artikujve me pika, po ju përmbledhim disa opsione elegante që mund t'i vishni në përditshmërinë tuaj, për një pamje si të familjes mbretërore.

Trendi që ka vendosur Kate Middleton, si të keni një pamje

Trendi që ka vendosur Kate Middleton, si të keni një pamje

Trendi që ka vendosur Kate Middleton, si të keni një pamje

Trendi që ka vendosur Kate Middleton, si të keni një pamje

Trendi që ka vendosur Kate Middleton, si të keni një pamje

Trendi që ka vendosur Kate Middleton, si të keni një pamje

Horoskop