Modë / 29 Shtator 2022, 12:28

Xhinset "oversize" më në modë se kurrë, 6 ide si t'i kombinoni

Xhinset "oversize" më në modë se kurrë, 6 ide si

Tendencat e modës janë shpesh përsëritje, rikthime e gjejnë frymëzim nga elemente të së shkuarës. Xhinset e viteve 70-të janë rikthyer fuqishëm në modë dhe nuk kanë ndërmend të largohen për një kohë relativisht të gjatë.

Ato i japin një pamje tjetër gjithë siluetës sonë, veshjen më të thjeshtë e shndërrojnë në një veshje me shumë stil dhe janë lehtësisht të kombinueshme. Me pak fjalë, do të dominojnë kudo këtë sezon, prandaj para se t’i blini, hidhini një sy ideve të mëposhtme.

Pardesy lëkure + çizme të bardha

Xhinset "oversize" më në modë se kurrë, 6 ide si

Këmishë të gjerë + këpucë me majë

Xhinset "oversize" më në modë se kurrë, 6 ide si

Xhaketë vintage + një çantë të vogël për mbrëmje

Xhinset "oversize" më në modë se kurrë, 6 ide si

Xhup/xhaketë e fryrë, kambale dhe xhinset e lirshme që doni më shumë

Xhinset "oversize" më në modë se kurrë, 6 ide si

Kombinojini me triko.

Xhinset "oversize" më në modë se kurrë, 6 ide si

Me të zeza nga koka tek këmbët – chic!

Xhinset "oversize" më në modë se kurrë, 6 ide si

 

 

Horoskop