Familja

4 Shkurt 2024, 11:25 Familja

Aborti, mentaliteti që kushton shumë

Aborti medicinal kushton më pak se ai kirurgjikal dhe është një nga format më të përdorura vitet e fundit nga vajzat e reja...

17 Dhjetor 2023, 11:30 Familja

Më quajnë Krishtlindje

Prisni të bëheni prindër gjatë muajit dhjetor dhe ende s’e keni zgjedhur emrin për bebushin? Meqenëse ai vjen në...