Specialistët Living

7 Dhjetor 2023, 12:04 Specialistët Living

Dy nga ne…

Nga: Doreada Mio Ato janë dy. Të pozicionuara, njëra në fillim dhe tjetra në fund të avionit. Njëra njofton ngritjen, tjet...

6 Korrik 2023, 14:05 Specialistët Living

Ti nuk je një fotokopje...

Nga Doreda Mio E qeshura e tyre theu zhurmën e dallgëve të detit atë mëngjes herët. Ato erdhën të katërta. Vajza...

26 Tetor 2022, 17:07 Specialistët Living

A është seksi i lirë në ditët e sotme?

Nga Doreada Mio Dikur në adoleshencën dhe rininë time, diku nga vitet '90, të thoje dashuri nënkuptonte edhe seks. Në vitet pa ...

19 Tetor 2022, 10:52 Specialistët Living

Old Fashion apo High Tech

Nga : Doreada Mio Shtangia në fytyrën time do më kishte tmerruar edhe mua, jo vetëm tim bir, kur lëshoi fjalinë fatale: "Ti Ada...

7 Tetor 2022, 20:55 Specialistët Living

"Grave që nuk ua dimë datën e vdekjes"

Nga Anila Hoxha Në rininë e saj kishte qenë mësuese midis fshatrave Novosej – Shishtavec/ Kukës. Por kur në 1995 u zhvend...

30 Korrik 2022, 21:15 Specialistët Living

Karavasta, Vista la Hasta

Nga Ben Blushi Karavastaja duket si një plazh në të cilin kohët nuk janë ndërruar. Mos ishte për makinat dhe celularë...

12 Korrik 2022, 10:54 Specialistët Living

Kafeja… ndonjëherë si hareja

Nga Flutura Açka Vite më parë, gjatë një tranziti në Malpenza, piva një kafe ekspres të nxituar, shijen e së c...