6 Shtator 2023, 11:44 Modë

Magjia e artit të kapelave

Te një femër, kapela dhe parfumi bëjnë diferencën, për t’u përfaqësuar sa më elegante, shik e me më sh...

25 Shtator 2023, 17:58 Kuzhina

Supë me kos dhe lëng mishi

Me siguri kjo është supa më e thjeshtë që mund të keni bërë ndonjëherë. Përgatitja e saj nuk ...

Horoskop

News

Kuzhina

22 Shtator 2023, 16:21 Kuzhina

Supë e shijshme me thjerrëza

Supa me thjerrëza është një nga gatimet që nënat tona na i kanë përgatitur të paktën një herë n&eu...

20 Shtator 2023, 14:52 Kuzhina

Pite e shpejtë me miell gruri

Kjo recetë u përgatit nga Maison de goût   Një recetë e shpejtë dhe shumë e shijshme që i përshtatet...

18 Shtator 2023, 18:48 Kuzhina

Mish viçi me kos

Kjo recetë u përgatit nga Arti i gatimit Nëse mendoni që kosi është përbërës kryesor vetëm në rec...

LIVING VIDEO

Astroliving

Mirëqënie

Familja

Modë

Specialistët Living

6 Korrik 2023, 14:05 Specialistët Living

Ti nuk je një fotokopje...

Nga Doreda Mio E qeshura e tyre theu zhurmën e dallgëve të detit atë mëngjes herët. Ato erdhën të katërta. Vajza...

Turizmi