Peshorja

8 Janar 2019, 13:39 Peshorja

Vjetor 2022

Vini rregullin në jetën tuaj në vitin 2022. Gjëja e fundit për të cilën keni nevojë është një jetë k...

8 Janar 2019, 13:38 Peshorja

Mujor KORRIK

Korriku karakterizohet nga revolucioni në jetën tuaj, por këtë herë pozitivisht. Marsi dhe Venusi pozitiv ju ndihmojnë të duk...

8 Janar 2019, 13:38 Peshorja

Javor 25-31 mars

Jeta juaj në çift nuk do të jetë e lehtë. Aspekti i vështirë i Uranit do të sjellë konfuzion në disa marr&eu...