Modë / 19 Mars 2024, 12:52

"Lancaster" sjell furnizimin më të ri për pranverën; Çantat që nuk duhet t'i mungojnë kurrë gardërobës tuaj

"Lancaster" sjell furnizimin më të ri për

Çantat janë një nga aksesorët që na vijnë ndërmend të parat për t’u ndërruar me ndryshimin e stinës. Tashmë që pranvera ka nisur të gjithë jemi sy e veshë nga furnizimet e reja për të bërë zgjedhjen e duhur dhe që më e rëndësishmja, rrallë mund t'i shohim në qytet.

Çfarë ju sugjeron LIVING për këtë? Lancaster Albania!

Në këtë artikull do ju tregojmë super çantat me ngjyrat më “IN” të momentit, që vërtetë janë një dashuri me shikim të parë, të cilat kanë arritur në ambientin e Lancaster Albania, në Galerinë ETC. E nëse do i keni në gardërobë, nuk do t’i ndërroni me asgjë tjetër.

Jo vetëm pamja, por edhe cilësia e këtyre "perlave" është elementi që do ju mbetet në mendje, e kudo të jeni do të flisni për to.

"Lancaster" sjell furnizimin më të ri për

"Lancaster" sjell furnizimin më të ri për

"Lancaster" sjell furnizimin më të ri për

"Lancaster" sjell furnizimin më të ri për

"Lancaster" sjell furnizimin më të ri për

"Lancaster" sjell furnizimin më të ri për

"Lancaster" sjell furnizimin më të ri për

"Lancaster" sjell furnizimin më të ri për

"Lancaster" sjell furnizimin më të ri për

"Lancaster" sjell furnizimin më të ri për

"Lancaster" sjell furnizimin më të ri për

"Lancaster" sjell furnizimin më të ri për

"Lancaster" sjell furnizimin më të ri për

"Lancaster" sjell furnizimin më të ri për

 

 

 

 

Horoskop