Luani 8 Janar 2019

Mujor TETOR

Luani

Mirë se erdhët në tetor! Si mbretërorët e zodiakut, këtë muaj do të keni shumë mundësi për të treguar pamjen tuaj të mrekullueshme. Problemet e komunikimit për shkak të Mërkurit në prapavijë morën fund e tani mund të përqendroheni te gëzimet e momentit, te dashuria dhe të mos e ktheni fare kokën pas. Duhet të pyesni veten në janë përmbushur fantazitë tuaja më intime, pasi me nisjen e sezonit të Akrepit, gjithçka do të fokusohet te dashuria për veten dhe kënaqësitë me partnerin. Nëse dikush nuk ia vlen, nuk do të humbni kohën kot. Fundjavën e datës 9 tetor shënojeni në kalendar, pasi është e favorizuara për kënaqësitë e trupit. Ndonjëherë edhe luanët e madhërishëm janë të ndrojtur! Në datën 25 tetor vjen hëna e re dhe eklipsi diellor në Akrep. Kur dëgjoni fjalën “eklips” me siguri ju vijnë ndër mend syzet dhe xhamat e zinj për të parë këtë eveniment kozmik që kur ishit fëmijë. Megjithatë, astrologët ju këshillojnë të qëndroni brenda, pasi këto ndodhi të fuqishme në qiell mund të nxitin ankthin dhe paranojën. Të dashur Luanë, meqë planeti juaj sundues është Dielli, do të jeni më të ndjeshëm ndaj energjisë së eklipsit. Ndaj, tërhiquni paksa në atë periudhë, pasi izolimi do t’ju bëjë mirë. Marsi do të kalojë në prapavijë më datë 30 tetor në Binjakë. Nëse trupi ju sinjalizon se duhet të pushoni, besojini instinktit. Qëndroni dhe dilni vetëm me miq të besuar!

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor