Akrepi 8 Janar 2019

Mujor GUSHT

Akrepi

Po kaloni sprova të njëpasnjëshme! Besojini instinktit, sepse nëse ndieni se diçka po shkon keq, ndoshta ashtu është. Horoskopi juaj nis disi sfilitës, pasi po përballeni ende me ndarje apo debate. Jo çdo marrëdhënie ka për qëllim të zgjasë përgjithmonë, kështu që pajtohuni me gjërat që mendoni se meritoni. Teksa Marsi, planeti juaj sundues, bashkon forcat me Uranin, ndiheni disi të dobët. Jeni të mërzitur, pasi dikush nuk ju ka respektuar. Nëse lind nevoja, merrni një vendim drastik për të mbrojtur qetësinë tuaj. Ndërsa Venusi kundërshton Plutonin më 9 gusht, dhe për pasojë do të debatoni me dikë, por mos personalisht negativitetin e dikujt tjetër. Në fund të fundit, ju nuk mund të kontrolloni atë që njerëzit thonë ose bëjnë për ju, por mund të kontrolloni mënyrën se si reagoni ndaj tyre. Hëna e re në Ujor hap rrugën për diçka ndryshe në familjen tuaj dhe ju do të kuptoni se për çfarë ka nevojë zemra që të ndihet e sigurt. Mbani mend njerëzit që ju bëjnë të ndiheni si në shtëpinë tuaj dhe vendet që ju bëjnë të ndiheni të mirëpritur. Përfitoni sa më shumë nga kjo energji. Më datë 16 do të kuptoni se kujt duhet t’i besoni. Mos kini frikë të prezantoheni me njerëz që ju frymëzojnë, sepse keni nevojë për persona që admirojnë mendjen tuaj. Në datën 21 mos ndërmerrni angazhime të mëdha. Mos harroni se ju meritoni prova, jo premtime boshe. Veprimet flasin më shumë se fjalët, Akrep! Pas datës 27 do të begatojë fusha juaj profesionale. Hidhini pas krahëve ankesat e vogla dhe punoni me kolegët për një qëllim të madh.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor