Bricjapi 8 Janar 2019

Mujor GUSHT

Bricjapi

Nëse jeni duke kaluar ulje-ngritje në marrëdhëniet tuaja, nuk është çudi. Në fund të fundit, horoskopi juaj i gushtit është i mbushur me mundësi në jetën tuaj sentimentale. Edhe pse jeni shenjë e tokës dhe ju pëlqen stabiliteti, këto ndryshime të papritura do t'i bëjnë gjërat më shumë emocionuese. Në fillim të muajit do të ndiheni më të mbingarkuar nga këto ndryshime, sidomos nëse bëhet fjalë për lidhje romantike. Nëse jeni duke luftuar kundër monotonisë, ky është momenti i duhur. Më datë 9 paraqitet një shans të madh për ju. Ndjenjat do të jenë të forta, por ju keni gjithnjë një cak që s’e kaloni. Kujdesuni që kufijtë tuaj të respektohen. Hëna e plotë e 11 gushtit do t'ju kujtojë se kush jeni, çfarë vlerësoni dhe çfarë përfaqësoni. Është koha për të marrë të drejtën e asaj që ju takon, sepse nuk keni pse të ndani me dikë diçka që nuk do të ishte kurrë i gatshëm të ndante me ju. Sigurohuni që nevojat tuaja të merren parasysh! Bëni sa më shumë gjëra që ju zgjojnë frymëzimin. Jeta është shumë e shkurtër për ta jetuar jetën “të pakënaqur”. Më datë 27 do të nisni një kapitull të ri në jetën tuaj, të cilin do ta vlerësoni dhe shijoni në maksimum.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor