Ujori 8 Janar 2019

Mujor GUSHT

Ujori

Ujorë, ky muaj do të sjellë ndryshime të mëdha në jetë. Muaji do të nisë plot trazira, ndaj kujdesuni për veten kur punët të shkojnë pisk. Kaosi do të fillojë që më 1 gusht. Marsi do të bashkojë forcat me Uranin e paparashikueshëm dhe ju do të ndiheni në siklet dhe të shqetësuar aty ku duhej të ndiheshit të sigurt dhe të mbrojtur. Ka ardhur koha të hidhni pas krahëve një sistem besimesh që keni trashëguar teksa jeni rritur dhe të krijoni “shtëpinë” tuaj. Nuk mund të ndryshoni nga keni ardhur, por mund të ndryshoni atë ku po shkoni. Rreth datës 11 gusht, do të mësoni se aleatët tuaj më të ngushtë nuk janë ata që mendonit, por ata që keni përçmuar. Jepini dikujt një mundësi të dytë, se do të befasoheni. Hëna e re në Ujor do t’ju dhurojë mundësi të reja. Në vend të kënaqni të tjerët, përqendrohuni te vetja. Ka ardhur momenti të hapeni me dikë, të tregoni si ndiheni dhe çfarë ju lëndon. E nëse dikush ju dëgjon, dëgjojeni edhe ju në këmbim. Kalimi i Marsit në shenjën tuaj në fund të muajit do të shtojë energjitë tuaja artistike. Venusi do të përballet me Saturnin më datë 28 dhe ju do të mësoni se marrëdhëniet nuk krijohen me zor, sidomos nëse një partner nuk po kontribuon. Pranojeni se jo gjithçka është në kontrollin tuaj, e tekefundit s’ka pse të jetë kështu.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor