Dashi / 8 Janar 2019, 13:29

Mujor DHJETOR

Mujor DHJETOR

Bilanci i këtij viti për shumë të lindur në shenjën e Dashit, është pozitiv, pasi edhe po të ketë pasur mbyllje të llogarive dhe shqetësime, rezultati përfundimtar ishte i favorshëm. Dhjetori nis me dy planetë në aspekt të shkëlqyer, Diellin dhe Marsin, të cilët ju nxitin të bëni plane. Datat më të mira për një takim dhe për të folur për planet për të ardhmen janë 11 dhe 12. Dyshimet e vetme mund të lidhen me paratë, veçanërisht nëse ka mosmarrëveshje të vjetra të hapura, mosmarrëveshje me partnerë ose bashkëpunëtorë. Falë një qëndrimi drastik dhe shumë të vendosur, nuk do të jetë e vështirë të distancoheni nga njerëzit e bezdisshëm. Viti që po vjen, 2024, është interesant dhe ofron ide të reja për jetën tuaj. Në varësi të potencialit, apo moshës suaj, mund të ndërtoni diçka shumë të rëndësishme. Do të favorizohen të vetëpunësuarit dhe të gjithë ata që duan të ndërmarrin një iniciativë.

Do të kapërcehen mosmarrëveshjet ligjore me një subjekt. Nuk përjashtohet fakti që keni pasur beteja të vërteta burokratike. Ekziston forca për t’i kapërcyer dhe vullneti për të ecur përpara. Tashmë duhej ta kishit zbuluar dashurinë e vërtetë, por nëse jeni gjithmonë me të njëjtin person, duhet të bëni shumë durim! Nuk duket një muaj pasionant, por nuk është fare pa emocione. Meqenëse tensionet planetare do të jenë më të vogla, problemet e nëntorit, mund të zgjidhen tashmë.

Një horoskop i rëndësishëm për ata që duan të përjetojnë aventura pasionante, Marsi është i shkëlqyer dhe ofron një dozë të mirë sharmi. Favorizohet edhe familja, ndaj çiftet e sapomartuara kanë plane të mira për vitin 2024. Ata që duhen vërtet, nuk do të kufizohen në planifikimin e javëve të ardhshme. Tani të menduarit për të ardhmen nuk do të jetë aq i vështirë apo shqetësues. Marrëdhëniet me njerëz të zënë, ose të vështirë duhet të shqyrtohen me kujdes. Është e vërtetë që kemi një horoskop të mirë, por kjo s’do të thotë se mund të kërkoni mënyrën më të lehtë për të dashuruar.

Pas tensioneve të përjetuara në muajt e fundit, Marsi me një ndikim të shkëlqyer, së bashku me Diellin ju lejon të forconi trupin tuaj. Ata që kanë pasur probleme me shëndetin shohin një përmirësim. Do të ndiheni tjetër njeri, do të jeni më të fortë dhe më të motivuar. Mundohuni të mos ftoheni dhe t’i kushtoni vëmendje ndryshimeve të temperaturës nga data 13 deri në 15. Datat 30 dhe 31 janë një ogur i mirë për 2024-n!

Horoskop