Personazh / 22 Shtator 2023, 11:01

Çfarë stili bizhuterie jeni ju?

Çfarë stili bizhuterie jeni ju?

Nga: Alba Ruço

Në një botë ku bukuria nuk njeh kufij, bizhuteritë qëndrojnë si një ‘testament’ rrezatues i artit të hollë që njerëzimi ka ruajtur vit pas viti. Bizhuteritë janë një domosdoshmëri në botën e gruas, por jo vetëm, pasi e tejkalojnë thjesht funksionalitetin e zbukurimit. Ato përmbledhin emocionet, historitë, fshehin personalitet, transmetojnë elegancë dhe i japin jetës energjinë dhe shkëlqimin ashtu siç e mbartin në përbërjen e tyre.

Gjithmonë jemi në kërkim të bizhuterive të reja, të bukura dhe domethënëse dhe shpesh për këtë ndjejmë nevojën për këshillim, por është dikush e cila këto dëshira tonat i bën realitet.

Alba Ruço është gjemologia e vetme në Shqipëri, njëkohësisht dhe guida e kryeqytetit për të gjithë të apasionuarit pas bizhuve, apo për ata që janë në kërkim të energjisë së mirë që buron nga gurët. Një punë që për vite me radhë e ka ndërtuar mbi pasionin, të cilin e ka ushqyer që në fëmijëri, duke i bërë vetë bizhuteritë e saj me metale apo gurë shumë ngjyrësh.

Për Living, Ruço ka zbuluar sot disa bizhuteri të cilat me profesionalitet të plotë i ka ndarë në kategori, duke na e thjeshtuar e duke na dhënë një ndihmë shumë të madhe në zgjedhjet tona.

Po ju cila ju pëlqen e ju përshtatet më shumë?

Kreative

1.

Çfarë stili bizhuterie jeni ju?

2.

Çfarë stili bizhuterie jeni ju?

3.

Çfarë stili bizhuterie jeni ju?

 

Elegante

1.

Çfarë stili bizhuterie jeni ju?

2.

Çfarë stili bizhuterie jeni ju?

 

Mistike

1.

Çfarë stili bizhuterie jeni ju?

2.

Çfarë stili bizhuterie jeni ju?

 

 

E guximshme

Çfarë stili bizhuterie jeni ju?

 

 

Autentike

1.

Çfarë stili bizhuterie jeni ju?

2.

Çfarë stili bizhuterie jeni ju?

 

 

Perëndeshë e bukurisë

1.

Çfarë stili bizhuterie jeni ju?

2.

Çfarë stili bizhuterie jeni ju?

3.

Çfarë stili bizhuterie jeni ju?

Horoskop